Malin

Alla inlägg den 20 februari 2010

Av Malin - 20 februari 2010 23:26

Fick mitt efterlängtade glas vin ikväll :).

Anki och Björn har varit här ikväll så blev ett varsitt glas vin för mig och Anki när vi tittade på film. Blev även lite Popcorn och sånt, men är ju bara lördag en dag i veckan ;).

Vi tittade på surrogates helt klart värd att se.


Annars idag har vi varit på babysim, var riktigt mysigt. Dock var vi bara tre stycken i våran grupp idag, antar att det är vädret som var orsaken till det. Snöar ju tyvärr fortfarande. Hoppas verkligen att det inte kommer nå mer nu känns som det är nog.


Blir lite besviken på vissa människor men så är det väl. Vissa man trodde fanns där för en och skulle vara glad för ens skull. Tråkigt att vissa inte förstår att Hampus är det absolut bästa som hänt mig. Så när vissa människor låtsats som att han inte finns så blir man ju tyvärr himla besviken!

Men samtidigt vet man ju nu vart denna står.


Nej nu parkerar älsklingen bilen efter att ha skjutsat hem Anki och Björn så nu tänker jag ta och lägga bort datorn och mysa med honom.

Hoppas att alla haft en trevlig kväll.



Av Malin - 20 februari 2010 08:01

Trött som bara den. Lillpärlan vaknade runt kl halv 5, låg och små slumrade en stund men sen var det bara att kliva upp.


Och när man hade tagit sig upp blev man ju inte precis överlycklig när man tittade ut genom fönstret och jo självklart snöar det fortfarande! När tänker det sluta egentligen?


Så nu sitter vi här i köket och Hampus leker för fullt. Älsklingen sover fortfarande men det är han värd!


Nu blir det till att starta kaffebryggaren så kanske man blir lite mer människa i alla fall.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards