Malin

Alla inlägg den 5 september 2010

Av Malin - 5 september 2010 20:24

Vi var upp på sjukhuset idag med lillkillen. Det såg jätte mycket bättre ut än vad dom trott att det skulle göra. Det var till och med så bra att han inte behöver ha bandage :). Känns så himla skönt, oroade oss så himla mycket för hur det skulle se ut och så är det bara små blåsor på fingrarna och en liten i handflatan.

Som läkaren sa: Tur i oturen!

Efter läkarbesöket blev det till att åka till Barnens hus och köpte grind, så nu sitter den där den ska.

I eftermiddag var mamma, mormor, svärfar och Ingela hit för att gratta mig en dag före. Tack så mycket för presenten.


Fick en jätte fin födelsedags present av min älskling igår, Fick den lite tidigare. Är från samma serie som halsbandet jag fick på våran 3åriga förlovningsdag. Tack hjärtat för dom fina presenterna!

Lägger upp bild lite längre ner.


Köpte även en overall till Hampe igår när vi var in på Barnenshus. Blev en Didrikssons. Så nu hoppas jag att den blir bra, men det tror jag. Lägger upp en bild på den också.


Nu blir det till att lägga ifrån sig datorn krypa ner i soffan men älsklingen för snart börjar Irene Huss.




Opti Blue - klicka för större bild

Av Malin - 5 september 2010 08:41

Igår var vi in med Hampes hand igen. När vi kom dit så tyckte läkaren att vi inte skulle ta bort bandagen då utan avvakta tills idag. Då han inte verkar ha nå ont och eftersom vi i fredags fick vara fyra stycken för att få dit bandagen. Så idag ska det bort och dom ska kolla om det är någon infektion och sådant. Sen blir det på med ett nytt.

Sköterskan sa att han ska ha bandage i allafall en vecka. Vilket känns bra för då kommer det ju inte dit en massa bakterier och så gör det inte lika ont. Och han bryr sig inte om att han har det där så då spelar det ju ingen roll.

Måste säga att sköterskan vi hade båda dagarna är jätte gullig, tar sig tid och pratar med Hampus. Hoppas att vi får henne idag också.

Idag blir det till att åka på Barnenhus och köpa en grind.

Senare kommer mamma,mormor, svärfar och Ingela hit på fick. Ska fira min födelsedag men fyller imorgon.

Nej nu ska jag göra mig klar ska vara på sjukhuset kl 10.

Ovido - Quiz & Flashcards