Malin

Alla inlägg under februari 2010

Av Malin - 24 februari 2010 15:38

Lill killen min blir bara busigare och busigare för varje dag.

I helgen lärde han sig hur man öppnar lådorna i köket när man sitter i gåstolen. Så nu blir det till att tänka sig för vad man lägger i dom. Har ju nämligen problemet att vi har knoppar i stället för handtag så kan ju inte ställa i en pinne där.

Han tycker ju även att det är väldigt roligt att åka in i vardagsrummet och rycka i plastblomman tills den välter, den prasslar ju så roligt :).

Men det är ju hur roligt som helst att han upptäcker saker så det är ju bara att låta han spana in det.

Tänk att det  händer någonting nytt hela tiden. Man ska verkligen ta vara på varje minut.

Älskar dig så himla mycket min lilla pärla!


  

Drar i blomman.

  

Rotar i lådan och försöker se om man kan hitta någonting spännande. 

Av Malin - 24 februari 2010 07:33

Igår blev det inte mycket gjort. Var på BVC och sen åkte jag till Annika för att träffa mammor och barn. Blev dock inte där så länge för åkte på migrän så var bara att åka hem och lägga sig det, tur att man har mamma som alltid ställer upp och har Hampus om det är något.

När jag hade piggat på mig lite så kom älsklingarna hem. Pontus lagade maten blev lasange.

Sen så satte vi upp dekorer eller vad det heter i Hampus rum som han fått av min mormor. Dock ramlade bilen ner, var antaligen för tung för som fönster satt det nå spegelaktigt. Men dom andra sitter ju kvar i alla fall dock blev det tomt utan bilen men ska kolla om det går att få tag i någon annan som passar in.

Jobbet ringde också igår och undrade om jag kunde jobba på fredag, Så det ska jag göra.

Beställde även en skål och ett glas jag till Hampe dock kommer han ju inte att använda det än på ett tag men dom finns ju antagligen inte kvar när han börjar använda dom så.

    


Av Malin - 23 februari 2010 17:54

Våran lilla älskling växer så det knakar.

Idag har vi varit på BVC och träffat Evy idag. Kunde nog inte ha fått någon bättre än henne, hon bryr sig verkligen om hur det går för en.

Nu väger Hampus 7650g och är 67,5cm lång. Följer sin lilla kurva precis som han ska.

Trodde även att vi skulle vacciera honom i dag men blir till att åka och ta andra sprutan mot svininfluensan imorgon i stället och det måste ju gå 3 till 4 veckor i mellan så på 8månaders kollen så ska han få 6 månader vaccinationen lite försenat men det gjorde ingenting.

Konstigt hur det kan vara just nu är dom roligaste leksakerna Hampus har ett plastlock och en slickepott :).

Alla dyra leksaker kan slänga sig i väggen!

Av Malin - 22 februari 2010 20:44

Idag har man varit lite duktig och hunnit med ganska mycket.

Dagen började vid kvart i 7 då pärlan vaknade.  Vi myste lite och åt frukost.

Sen åkte Hampe runt i gåstolen och jag dammsög. Gjorde oss klar efter det och begav oss in till stan för babysång, Mysigt. Är en riktigt bra grupp alla är lättsamma och trevliga.

Träffade ett gammalt par på parkeringen när vi skulle åka hem, trodde aldrig dom skulle sluta prata, tanten började till och med sopa av min bil fast det inte fanns nå att sopa bort för att kunna prata någon minut till. Men hade inte nå bråttom så spelade inte någon roll allt, dom var riktigt rara.

Efter det så kom mamma och hälsade på, hade pratat med henne tidigare och frågat om hon kunde komma ut så jag fick bära in lite ved. Så sagt och gjort bara det att jag var tvungen att skotta fram vedhögen, men när den väl var famme så fick jag i alla fall in lite ved så nu slipper vi i allafall frysa :)

Har även tvättat och startat en diskmaskin.

Till middag blev det en fläskfilégryta, tack för receptet Sandra, riktigt god!

Sitter nu i soffan men Pontus och glor på Spanglish, får se om det är nå att titta på.

Imorgon ska vi på BVC och se hur mycket Hampe har växt och ta vaccination och efter det så ska vi åka och träffa mammorna och barn.



Av Malin - 22 februari 2010 07:26

Vaken dock inte jätte pigg.

Vaknade av att Hampus låg i sin säng och kucklade för sig själv, Pontus tog upp honom strax innan han åkte till jobbet.Så sen dess har vi suttit i köket och myst. Han har sovit mycket bättre i natt än igår natt, skönt.

Ska väl ta och äta lite frukost om ett tag gröt till Hampe och macka och kaffe till mig.

Nu är det ca 23 minus ute, fy! Gruvar mig för att gå ut.

Hoppas att bilen startar idag bara. Men har ju inte varit några problem med det förut i vinter så hoppas att det håller i sig.

För idag blir det babysång. Missade ju förra veckan eftersom jag var tvungen att åka med Pepsi till veterinären. Men i dag ska det förhoppningsvis bli av.

Sjunger kanske ca 30-40 minuter sedan fikar man och pratar en massa, Självklart är det mesta om barn :).


En bild på Hampus nu på morgonen. Pigg och Glad :)

   

Av Malin - 21 februari 2010 22:26

Ett jätte tack till Björn Gladh som skottar av våran gård med traktorn nu. Helt underbart ska du veta! Uppskattas verkligen!

Och det är ju inte första gången han är snäll och gör det.

Och blir ju så himla mycket bättre än om man står och handskottar.





Av Malin - 20 februari 2010 23:26

Fick mitt efterlängtade glas vin ikväll :).

Anki och Björn har varit här ikväll så blev ett varsitt glas vin för mig och Anki när vi tittade på film. Blev även lite Popcorn och sånt, men är ju bara lördag en dag i veckan ;).

Vi tittade på surrogates helt klart värd att se.


Annars idag har vi varit på babysim, var riktigt mysigt. Dock var vi bara tre stycken i våran grupp idag, antar att det är vädret som var orsaken till det. Snöar ju tyvärr fortfarande. Hoppas verkligen att det inte kommer nå mer nu känns som det är nog.


Blir lite besviken på vissa människor men så är det väl. Vissa man trodde fanns där för en och skulle vara glad för ens skull. Tråkigt att vissa inte förstår att Hampus är det absolut bästa som hänt mig. Så när vissa människor låtsats som att han inte finns så blir man ju tyvärr himla besviken!

Men samtidigt vet man ju nu vart denna står.


Nej nu parkerar älsklingen bilen efter att ha skjutsat hem Anki och Björn så nu tänker jag ta och lägga bort datorn och mysa med honom.

Hoppas att alla haft en trevlig kväll.



Av Malin - 20 februari 2010 08:01

Trött som bara den. Lillpärlan vaknade runt kl halv 5, låg och små slumrade en stund men sen var det bara att kliva upp.


Och när man hade tagit sig upp blev man ju inte precis överlycklig när man tittade ut genom fönstret och jo självklart snöar det fortfarande! När tänker det sluta egentligen?


Så nu sitter vi här i köket och Hampus leker för fullt. Älsklingen sover fortfarande men det är han värd!


Nu blir det till att starta kaffebryggaren så kanske man blir lite mer människa i alla fall.

Ovido - Quiz & Flashcards