Malin

Alla inlägg den 11 augusti 2010

Av Malin - 11 augusti 2010 19:43

Kom hem. Lagade mat. Blev korvstroganoff och ris. Äta

Efter maten i dag åkte jag och Hampe och handlade lite mat medans Pontus har klippt häcken och håller nu på med gräsmattan.


Hampus tömde ut kattmaten för en stund sen. Och efter att jag trodde att jag hade sopat upp alla så såg jag hur han plockade upp en och var på väg in i munnen med den. Hann ta av honom den precis innan han gjorde det.

Hampe har svårt att komma till ro nu ikväll, la honom strax efter 19 och han somnade precis. Efter lite grinande.


Precis efter att jag lagt Hampe så tänkte jag att jag skulle elda upp några papper. Bara det att det tog sig tydligen inte mer än låg och små pyrde. Resultatet av det var att när jag vände mig mot kaminen en stund senare så ser jag hur det ryker in. Bara att försöka öppna och tända riktigt, då kom det ju naturligvis ännu mera rök. Och ja naturligtvis startade brandvarnaren. Och innan jag fått av den, först hämta en stol för att inse att jag inte når upp i alla fall och så hämta en träslev att använda till att trycka på knappen med. Så nu luktar det inte mumma inne så vädrar för fullt.


Strul så nu blir det till att ringa försäkringskassan igen imorgon. Tredje gången denna vecka. Hade varit lugnt om det inte är för den långa väntetiden.


Ikväll blir det till att titta på livet på BB. 

Ovido - Quiz & Flashcards