Malin

Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Malin - 30 augusti 2010 10:55

Sitter i köket och har tänt en brasa. Mysigt att kunna göra det nu när det är sådant här väder synd bara att kaminen står i köket och inte i vardagsrummet, men är ju mysigt ändå :). Ska köpa en grind in till köket denna vecka så man kan stänga där när vi eldar.

Våran kamin står på en upphöjnad så vi kan tyvärr inte använda sådana speciella kaminskydd så det blir till att stänga för hela köket. Men som sagt är ju bara när man eldar också.

Hampe sover. När han vaknar så blir det till att göra oss klara och Hampe ska äta. Sen ska vi åka och hämta upp syster och så ska vi skjutsa upp henne till hudik.


Av Malin - 30 augusti 2010 08:24

Vilken bra start på morgonen!

Imorse så vaknade vi klart i 7. Pontus fick lite bråttom då han sovit lite för länge. Hampe satt i sin säng och pratade.

Gjorde frukost år Hampe. På vattenkokaren låg det en lapp. Min underbara sambo hade skrivit en jätte fin lapp. Älskar dig Pontus!

Blev verkligen en kanon start på dagen.

Hampe drog nyss ut två små kastruller ur skåpet och fick dom på sig. Han började skrika, jg trodde att hn blev rädd men såg sen att han fått en på överläppen så nu har han fläskläpp lillkillen min.


Ovido - Quiz & Flashcards