Malin

Alla inlägg under april 2010

Av Malin - 13 april 2010 21:05

Hampe är lite bättre idag jämför med igår. Han har fortfarande diarré, stackarn.

Det har väl inte hänt så speciellt mycket idag. Kan ju inte göra så mycket när han är dålig.

Pontus har också åkt på magsjuka. Men verkar lite bättre.

Idag har vi bara varit hemma och tagit hand om lillen. Satt ute på altanen en stund idag och Hampe fick äta sin lunch ute. Bra med friskluft åt honom. Kanske blir lite piggare.

Han badade ikväll, han orkade inte länge alls men han fick i alla fall plaska en stund.

Han har inte fått i sig 800ml idag men nästan han fick i sig 710ml. Det går ju inte att tvinga i honom det när han inte vill ha. Det är ju bara att försöka ge honom en skvätt hela tiden. Hoppas dock att vi får i honom 800ml imorgon.

Nu är han nattad. Vi får se hur natten bli.

Nu sitter jag och Pontus i soffan och kollar på Desperate, Sen blir det nog Couger town innan det blir kväller.


Av Malin - 12 april 2010 19:53

Vi fick komma hem idag. Skönt att komma hem. Han fick ta bort droppen på förmiddagen men dom visste inte om vi skulle få åka hem eller inte, beroende på hur han åt och drack.

Men han drack riktigt bra och åt strax innan läkaren kom. Så hon sa att trotts att han fortfarande har diarré så fick vi åka hem. Vi är tvungen att se till att han får i sig 800ml om dagen. Skulle han bli dålig igen skulle vi bara åka upp.

Men skönt att vara hemma och ha sina egna saker runt om kring sig.

Känns bra att vi åkte upp när vi gjorde och att vi inte väntade längre.

Han fick två olika dropp, först vätska och sen näring.

Han har ätit lite mer nu sen vi kom hem och druckit bra. Nu sover han.

Lillen är ju fortfarande trött men har varit uppe mycket mer idag, igår var han ju inte uppe någonting.

Jag och älsklingen sitter i soffan nu och kollar på Håkans bar.


Lägger upp tre bilder på pärlan från sjukhuset.


  Sover brevid mamma


Är vaken en liten stund.

   

Sitter och myser med pappa. 

Av Malin - 11 april 2010 19:58

vi ligger på sjukhuset i hudik med hampe. Så bloggar från mobilen. vi åkte in idag då hampus bara sov och hängde med huvudet, han orkade ingenting. Så nu ligger vi på barnavd. Hampe har fått dropp, för han är uttorkad. Dom har även tagit prover men har inte fått något svar. Jätte snäll och trevlig personal. Jätte gulliga när dom skulle sätta dropp, dom blåste såpbubblor och leksaker för att han skulle få annat att tänka på. Men var svårt att hitta något kärl så det tog en stund. Nu hoppas vi att han blir bra snabbt, vill ha busfröet i honom tillbaka :).

Av Malin - 10 april 2010 21:44

Idag har det inte hänt något speciellt alls. Hampe är ju sjuk som jag skrev tidigare så har bara suttit inne och ugglat.

Febern har gått ner så hoppas att den inte går upp igen. Han har ätit lite och fått behålla det. Men han är jätte dålig i magen. Så har fått tvättat idag.

Nu sover han så hoppas att han får göra det i natt. Pontus som inte skulle lägga sig så tidigt somnade här på soffan så han sover så sött.

Nu ska jag ta och göra mig en kopp te, har lite ont i halsen.

Av Malin - 10 april 2010 15:24

Hampe är fortfarande dålig. Har feber och förkyld och även jätte dålig i magen. Men har inte kräkts något idag och fått i sig lite mat.

Idag har vi bara suttit hemma och myst. Hampe är hängigare idag så han har mest vilat. legat på bröstet och sovit till och från.

Hoppas att han blir piggare snart. Är inte roligt när plutten är dålig.

Av Malin - 9 april 2010 18:50

Hampe har som sagt magsjuka och har nu också feber. Det sköna är ju att han ändå är ganska pigg, märks ju att han är hängig men orkar leka lite och surra massor :).

Han ligger nu i sin säng och surrar med sig själv. Pontus gick över till Nyström och jag sitter här och glor.

Har i allafall lärt mig att man inte har body på en liten kille som har magsjuka, var inte nå roligt att dra den över huvudet på honom när det hänt en olycka. Men var bara att duscha honom det.

Tack Eva för att du köpte fler tunnare byxor åt honom idag, det behövs verkligen.

Jobbigt när han inte äter nå men som tur är dricker han vattem och det är mycket vatten han har druckit så då vet man ju i alla fall att han inte är uttorkad.

Nu vill killen komma upp så ska gå och hämta honom.


Plutten somnade i famnen idag

  

Av Malin - 9 april 2010 09:37

Stackars lilla Hampe, Han verkar ha åkt på magsjuka. Även två andra barn som vi brukar umgås med är dåliga, inte roligt alls. Hoppas dom alla tre blir bra fort.

Han kräktes igår när han satt med pappa men ibland gör han det när han ätit så tänkte väl inte nå mer på det. Inatt hade han tydligen kräkts för han hade spya på pjamasen. Och när jag satt och gav honom gröt imorse så var han inte jätte intresserad av att äta men han åt ju men efter en stund så kom allting upp. stackars tyckte att det var otäckt syntes på honom.

Nu ligger han och sover en stund så vi får se hur han mår när han vaknar.

Själv sitter jag med en kopp kaffe och ska försöka bli människa. Mamma skulle komma ut med vätskeersättning så att man har utifall. Snäll hon är min mamma!


Tog mig ut och joggade igår i alla fall och utökade sträckan lite också så är nöjd över det :). Får se hur det är med Hampe ikväll om jag kommer ut och jogga då med.


Av Malin - 8 april 2010 20:10

Idag har jag, mamma och Hampe varit in till stan och köpt Hampes första skor :)

Sen åkte jag och Hampe med Olle (Hampes farfar) till jobbet då han skulle köpa tvättmaskin.

Sen åkte vi hem till Olle och Pontus kom dit och vi åt lunch.

Efter det åkte jag och Hampe ner på stan och träffade eva. Vi tog en fika och sen gick vi och kikade lite på stan.

Hampe fick två byxor och En tröja av Eva. Fick även en jätte bra bok om mat till barn som heter Josses barnmat. Rekomenderar den till dom som vill göra egen mat till sina små. Var mycket information om första maten, om olika kryddor och vilken mat dom passar bäst till och olika recept mm.

Sen bar det av hemmåt för att laga lite mat, badat och nattat Hampe.

Nu sitter jag och älsklingen i soffan och kollar på sveriges värsta bilförare. Ska försöka ta mig ut och jogga en sväng lite senare.

Lägger upp lite bilder på skorna och kläderna som införskaffades idag och även på en body Hampes mormor köpte när vi var upp till Hudik.


 Hampes första skor :)    En stickad tröja från kappahl. Från Eva   Byxor från Eva.   En till Byxa från Eva.

En Body från mormor.

  

Ovido - Quiz & Flashcards