Malin

Alla inlägg den 4 mars 2010

Av Malin - 4 mars 2010 19:37

Har verkligen haft en dålig dag hela dagen idag. Börjar dock bli bättre nu.

Mamma och mormor var hit och hjälpte mig plantera om blommor i dag så nu mår dom nog lite bättre.

Det som började lätta upp dagen var pärlan när vi låg på sängen och sov en stund, när jag vaknar ligger han och tittar på mig med världens leende, fick hjärtat att smällta.

Badade Hampe nu innan han skulle sova. han är så rolig, är mer vatten utanför än i baljan. Och det syns verkligen hur roligt han tycker att det är.

Älskningen har köpt popcorn idag så blir en myskväll ikväll trotts att det är torsdag men vad gör det. Känns som det behövs idag.

Imorgon är det dags för Pepsis operation, börjar oroa mig lite men ska nog gå bra. Ska vara där kl kvart i 9 och skulle få hämta honom tre någon gång och det är i Bollnäs. Så ska åka till Pontus moster en sväng och hälsa på och sen blir det väl till att kika lite på stan där.



Av Malin - 4 mars 2010 11:20

Sitter här hemma och funderar på en massa. Man blir inte klok av det. Och inte heller kommer man fram till någonting.

Hur i hela friden kan man hålla på sådär. Ta tag i saker istället och sluta vara så himla lat, tänk på andra med, dom andra man har ansvar för.


Idag har jag inte haft någon bra morgon alls, trött och har bara en dålig dag. Men sådana får man väl ha ibland med. Hoppas att resten av dagen blir bättre.


Ovido - Quiz & Flashcards