Malin

Alla inlägg den 14 mars 2010

Av Malin - 14 mars 2010 05:12

Oj oj, Igår blev det mycket gjort.

Fick låna lastbilen av jobbet tusen tack!

Jag och Pontus åkte till gävle för att titta på en soffa vi sett på blocket. På bilden var den brun/beige och hade ett bra pris. Men när vi kom ner dit så var soffan guldaktig och det var världens jobbigaste försäljare, så nej där blev det ingen soffa.

Vi åkte vidare till Möbeloutlet, hittade en divan soffa som vi båda fastnade för. Dom hade förövrigt lite möbler. Så vi slog till på soffan.

Sen åkte vi vidare till IKEA såklart där vi inhandlade ny tvbänk och ett litet bord. Två ljuslycktor som Pontus inte blev så förtjust i men som han erkännde igår kväll att dom blev bra där inne.

Skyndade oss hem för att lasta av och lämna tillbaka lastbilen innan grabbarna skulle sluta jobba, blev naturligtvis sen men som tus var så var johan kvar.

Sen bar det av ut på E-center och köpte takfärg.

Var bjudna på mat hos mormor kl 16, så jag, mamma och Hampe åkte dit och åt och Pontus stannade hemma och började måla taket.

När Hampe sedan somnade så började även jag att hjälpa till, dock målade jag bara en liten stund för har ju fortfarande ont i nacken. Men började skruva ihop möblerna istället. Taket hann bli målat två gånger så vi ställde iordning inprencip allt. Ska koppla in Tvn och sådant idag.

Vi blev klar vid 2 inatt och kröp i säng och Hampe vaknade halv 5 så blev 2½ timmes sömn för mig, men ska låta Pontus sova en stund sen ska vi byta så ska jag sova en stund till.

Ska försöka att lägga upp lite bilder senare idag på hur det blev.

Nu blir det till att sysselsätta Hampe en stund!

Ovido - Quiz & Flashcards