Malin

Alla inlägg den 7 mars 2010

Av Malin - 7 mars 2010 20:24

Idag har jag, mamma och Hampe varit ner till Valbo och kikat lite. Kom ner vid halv 12 kikade lite inne på själva köpcentrumet, självklart blev det H&M och självklart blev det några plagg till Hampe.

Kikade även på lite andra butiker men blev inte någonting inhandlat, en bok blev det.

Sen över till Ikea naturligvis. Mamma och jag tog en macka och kaffe medans Hampe skulle äta lite. IKEA är nog den bästa affären för barnfamiljer, dom har verkligen allt. Allt som behövs till matdax och då är det verkligen allt. Samt en ammningshörna, den var verkligen guld värd när man ammade särskilt för mig som inte känner mig bekväm i att sitta mitt bland massa folk och göra det. Och även skötbord lite här och var.

Inne på IKEA blev det såklart lite små saker inhandlade, en uppsättning sängkläder till Hampe, ett litet gosedjur fick han också, sen köpte jag spärrar till skåpluckor och lådor, så han kan inte plocka ut nå ur dom men kan ju tyvärr dock klämma fingarna vid otur men en sak mindre i alla fall. Värmeljus slank också ner och köpte även två lattemuggar dock tappade mamma en av dom i kassorna precis efter att jag betalat dom. Men den snälla kassören sa att jag kunde gå och hämta en ny, tråkigt annars :).

Och har äntligen köpt en lampa till vardagsrummet, har ju bara varit utan det sen midsommar så kändes som det var dax nu.

Tack mamma för en trevlig dag, måste vi göra om någon gång.

Nu ska jag duka fram ost och kex till mig och sambon för lite söndags mys kanske ska ta ett glas vin till?

   Lampan som det blev in till vardagsrummet. Pontus skruvade upp den direkt vi kom hem. Den passade in bra. Och jätte skönt att kunna se något när man ska in dit. 




Av Malin - 7 mars 2010 07:42

det har jag i alla fall. Hampe har varit ganska snäll inatt, vaknade någon gång men somnade om på en gång. Så idag klev vi upp strax före kl 7. Har ont i nacken och i armen som bara den och har inte en aning om vad jag har gjort. Har haft det sen i fredags.

Idag bär det av till valbo och Ikea :) Jag, mamma och Hampe ska åka ner och kika lite medans Pontus ska pyssla lite med bilen.

Så vi får väl se om det blir några fynd.

Nej nu ska jag gå och göra frukost åt hela familjen får se om Pontus ska ha eller om han vill sova vidare. Antagligen det sistnämnda.

Ha en trevlig söndag.

Ovido - Quiz & Flashcards