Malin

Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Malin - 18 mars 2010 20:14

Snart är det lagligt att ta och krypa ner i sängen. Blir väldig tidigt kväller idag.

Har jobbat idag, gick bra.

När jag kom hem och det ringde och jag jag skulle svara så svarade jag: Audiovideo & Elon Malin. Snacka om att vara trött när man svara det hemma.

Var någon som ville att jag skulle svara på några frågor så skit samma.

Ikväll har det inte blivit någonting alls gjort för min del mer ön myst med Hampe och lagat mat.

Lillpärlan somnade för en liten stund sen, hoppas att han sover bättre inatt men har inga större förhoppningar eftersom han hostar jätte mycket idag. Mamma sa att han vaknat hela tiden när han sov på dagen av att han hostat.

Jobbar imorgon också, sen helg.

Ska även åka och köpa bilbarnstolen imorgon'! Barnenshus har 500kr rabatt på varlfri bakåtvänd stol. Så tänkte ta och passa på då.

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och glo några minuter på tvn sedan kväller. Hoppas att man kan ta och pigga på sig snart. Känns som man varit trött hur länge som helst. Men nu börjar ju våren komma så då kanske det vänder, Hoppas!


Av Malin - 18 mars 2010 07:34

Snacka om att vara trött idag, förstår inte hur jag ska klara av denna dag.

Hampe vaknade kvart i 3 inatt och ville absolut inte somna om, så jag tänkte att om han då fick komma och sova hos oss borde han somna. Men nej inte då istället låg han och försökte peta mig i näsan och riva mig i ansiktet, kände att jag inte riktigt var på det humöret.

Så vi fick ta och kliva upp, han och jag. Efter en stund när vi sitter i vardagsrummet ser jag att han håller på att somna så bär in honom i vårat sovrum för att lägga oss men nej. Då blir jag så himla trött så går och lägger ner honom i sin säng, och går iväg på toa och när jag kommer ut så sover han.

Så sen fick jag i alla fall sova till halv 7.

Så nu sitter vi här och myser, ska gå och göra lite frukost åt oss båda två nu.

En stor kopp kaffe till mig så jag kanske piggar på mig lite innan jobbet.

Ovido - Quiz & Flashcards