Malin

Alla inlägg under mars 2010

Av Malin - 6 mars 2010 13:55

Inatt hade vi ingen vidare natt alls, Pepsi låg och pep hur länge som helst stackarn han hade säkert jätte ont och ingenting kan man göra heller. När han väl lugnat sig så satte Hampus igång vid kvart över 2 och ville absolut inte somna om. Så fick kliva upp och ge honom mat och eftersom han inte dricker välling var det bara att sätta sig vid köksbordet.

Sen ner med honom i sin säng igen. Tog ett bra tag innan han somnade. Dessutom har han nu också lärt sig hur man vänder sig till mage i sängen, men han kan tydligen inte sova på mage så var ju bara att springa och vända på honom stup i minuten. Men är ju samtidigt roligt att han lär sig saker hela tiden.

När jag vaknade imorse så hörde jag honom ligga inne i sitt rum och kuckla när jag kommer in ligger han i fotänden på mage och ler när han ser mig.

Så dagen började ju hur bra som helst i alla fall.


Av Malin - 5 mars 2010 19:45

Stackars lilla Pepsi. Nu ligger han i hallen och vilar. Operationen gick bra, men fick veta före att han hade blåsljud på hjärtat. Så man blev lite extra orolig.

Lämnade honom kl 9 och hämtade honom kl 15.

Under tiden var vi till margona på en kopp kaffe. Sen gick jag, mamma och mia på stan i Bollnäs och kikade. Hittade en body till Hampe någonting mer blev det inte inhandlat. Käkade på max.

Nu får inte lilla pepsi göra någonting förrän dom plockat stygnen vilket dom skulle göra den 17/3 vilker är 12 dagar. Fick inte ens leka inne. Och bara gå ut och snabb kissa. Lätt med en hund som tror att han är en valp. Och dessutom ska han ha lugn och ro runt om kring sig vilket verkligen är lättare sagt en gjort med lill Hampe hemma, och dessutom har han varit grinig sen vi kom hem men nu sover han i alla fall.

Han ligger nu här brevid och piper vilket han har gjort dom senaste timmarna, inte roligt när man inte kan göra något för honom.

Nej nu ska jag springa ut med honom en sväng och sen försöka få i honom lite vatten då han inte druckit något sedan han kom hem.



Av Malin - 4 mars 2010 19:37

Har verkligen haft en dålig dag hela dagen idag. Börjar dock bli bättre nu.

Mamma och mormor var hit och hjälpte mig plantera om blommor i dag så nu mår dom nog lite bättre.

Det som började lätta upp dagen var pärlan när vi låg på sängen och sov en stund, när jag vaknar ligger han och tittar på mig med världens leende, fick hjärtat att smällta.

Badade Hampe nu innan han skulle sova. han är så rolig, är mer vatten utanför än i baljan. Och det syns verkligen hur roligt han tycker att det är.

Älskningen har köpt popcorn idag så blir en myskväll ikväll trotts att det är torsdag men vad gör det. Känns som det behövs idag.

Imorgon är det dags för Pepsis operation, börjar oroa mig lite men ska nog gå bra. Ska vara där kl kvart i 9 och skulle få hämta honom tre någon gång och det är i Bollnäs. Så ska åka till Pontus moster en sväng och hälsa på och sen blir det väl till att kika lite på stan där.



Av Malin - 4 mars 2010 11:20

Sitter här hemma och funderar på en massa. Man blir inte klok av det. Och inte heller kommer man fram till någonting.

Hur i hela friden kan man hålla på sådär. Ta tag i saker istället och sluta vara så himla lat, tänk på andra med, dom andra man har ansvar för.


Idag har jag inte haft någon bra morgon alls, trött och har bara en dålig dag. Men sådana får man väl ha ibland med. Hoppas att resten av dagen blir bättre.


Av Malin - 3 mars 2010 19:58

Snart börjar Greys! Äntligen börjar det igen, Hoppas att det blir in riktigt bra säsong nu.


Idag har mammor med barn varit här, är lika roligt varje gång vi träffas. Och är så himla skönt att kunna prata med dom om hur man känner om allt med barn och man får veta att man inte är ensam utan att det är fler som känner så.

Så för mig är det värt guld att ha tjejerna!

Och fick se lilla Leos två tänder idag, vilka söta.

Efter det åkte jag och jobbade några timmar, får se hur kollegans son är bättre i morgon eller om jag ska hoppa in och jobba lite då med, kul att komma ut lite med.

Min stackars sambo är uppsvälld oxh har jätte ont. Hoppas att det blir bra snart så han slipper ha ont.

Nu blir det till att äta rester sen lunchen då jag inte ätit middag än. Blir thaigryta och ris, Gott!



Av Malin - 3 mars 2010 08:56

Snart kommer mammorna med barn hit :). Efter det bär det av mot jobbet, blir till att jobba några timmar då en arbetskamrats barn är sjuk.

Min stackars sambo är hemma och mår inte nå bra alls sen igår, Hoppas att han blir bättre snart.

Av Malin - 2 mars 2010 20:10

Dagen började med att Hampe tyckte att vi skulle kliva upp halv 6, så blev det ju så klart. Går ju inte direkt att göra nå annat har han bestämt sig så har han :).

Åt frukost och gjorde oss klar, sen bar det av mot gävle. För min stackars sambo skulle operera ut visdomstanden. Den växte knepigt så han fick åka ner på käk kirurgin för att ta ut den. Men nu är den borta.

Jätte trevlig personal där nere, dom fick serva en lite, var ju tvungen att värma mat till Hampe men det gjorde dom gladeligen.

Efter det tänkte vi åka en sväng till Ikea medans Pontus fortfarande var bedövad. Men där bedrog vi oss, för dom hade stängt idag pga besiktning av huset stod det, men det stod massa snöskottare på taket så det där med besiktning tar jag med en nypa salt :).

Efter det har det väl inte blivit så mycket mer, ätit lite och nattat Hampe som nu sover.

Nu sitter jag och väntar på att DHW ska börja. Äntligen säsongspremiär.


Av Malin - 2 mars 2010 20:07

Lill pärlan min ska sova nu, men det tycker inte han. snacka om hjärtskärande när han ligger i sin säng och skriker. Men vad ska man göra då. Vet ju att han somnar snart men vissa dagar är det inte roligt.

Skönt dock att det inte är ofta han gör det längre. Ska snart gå in till honom en sväng. Min älskade lillkille.

Ovido - Quiz & Flashcards